Декоративне оформлення штучним каменем!


Ласкаво запрошуємо в світ декоративного оформлення!
Штучний декоративний камінь – це загальна назва будівельного облицювального матеріалу-плитки, який імітує форму, фактуру та колір лицьової поверхні гірських порід (натуральне природнє каміння), а також тонкостінну цеглу.

Штучний камінь створює ілюзію спеціально підібраного і обробленого каменю. Хоча слово «штучний» справедливе для нього лише частково, так як поряд з різними наповнювачами та барвниками основним компонентом при виготовленні є гіпс, який має природнє походження. Тому основним критерієм якості штучного каменю є наближення його характеристик до природніх властивостей каменю.

Той, хто живе в гармонії з природою, може гідно оцінити такий облицювальний матеріал як штучний декоративний камінь. Цей матеріал широко застосовується при створенні елементів інтер’єру житлових приміщень, барів, ресторанів, кафе, більярдних, готелів, торговельних центрів. Перевагою є також низька ціна, вартість дорівнює вартості обоїв.

Декоративний штучний камінь має дуже широку гаму кольорів. Різномаїття кольору та відтінку дають змогу дизайнеру не обмежувати політ своєї фантазії, створюючи в приміщенні неповторну атмосферу затишку. Облицювання штучним каменем чудово гармоніює з деревом, мозаїкою, ковальськими виробами та навіть з простими поштукатуреними стінами коридорів, столових, кухонь, кабінетів. Завдяки термостійкості штучний камінь використовується для оформлення поверхні камінів та печей. Неповторного шарму можна надати будь-якому приміщенню, чи то офіс компанії, заміський будинок, чи сучасна квартира, використовуючи при цьому штучний камінь.

Штучний декоративний камінь прекрасно лягає на будь-яку поверхню, простота його укладання є вагомою перевагою цього матеріалу над своїм природнім аналогом. Процес облицювання штучним каменем є набагато простіший та легший у порівнянні з роботою з природнім каменем навіть завдяки наявності кутових декоративних елементів. З натурального каменю виготовити їх доволі складно, проте пошкодити камінь можна легко. З інших недоліків природнього облицювального матеріалу слід виділити такі, як підвищений радіоактивний фон, набагато більша вага та вартість як самого матеріалу, так і його монтажу, невідома історія його походження.
Красота природи ніколи не вийде з моди. І світ використання штучного декоративного каменю не має меж.




Екологічно чистий, для декоративного оформлення та облицювання внутрішніх та зовнішніх поверхонь.





Штучний декоративний камінь  в Рівненській області. Контакти: Рівне, Здолбунів: тел. (067)1436633

Немає коментарів: